Barnledare/barnpedagog 25-100%

Vi söker dig som vill vara med och sprida det kristna budskapet bland barnen i Mölndal.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har förmåga att inspirera, uppmuntra och undervisa barnen.

Vi vill ge barnen ett hopp och vara en kyrka som i kärlek gör Mölndal till en bättre plats i världen.

Du har förmåga att förmedla Guds ord på ett pedagogiskt och lekfullt sätt samt fånga barnens intressen, se dem och bekräfta dem. Du ska leda, inspirera och förvalta barnverksamheten i församlingen.

Det är viktigt att du har god förmåga att arbeta i team och uppmuntrar, inspirerar och engagerar ideella ledare. Du har social kompetens och har lätt att skapa goda kontakter, både i församlingen och i vårt samhälle. Du har förmåga att möta människor i olika situationer och från olika kulturer.

Din kristna tro och livsstil bör överensstämma med församlingens värderingar. Det är fördel om du har erfarenhet av församlingsarbete eller har någon pedagogisk utbildning/erfarenhet.

Vi ser det som positivt om du har musikaliska kunskaper.

Pingst Mölndal driver en Second Hand-butik, och det kan finnas möjlighet att utöka tjänsten som barnledare/barnpedagog, (som är på 25 %) till att även jobba i vår butik. I butiken finns många olika arbetsuppgifter och detta är något vi gärna samtalar vidare om vid en intervju.

 Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka in din ansökan till rekrytering@molndal.pingst.se. Ansökan bör innehålla CV och personligt brev.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 2017-12-15.

Vid frågor

Kontakta församlingens rekryteringsgrupp på 0705-33 54 50 eller rekrytering@molndal.pingst.se.

Om församlingen

Pingst Mölndal är en växande kristen gemenskap. Som församling vill vi att alla våra besökare ska känna sig varmt välkomna och dela gemenskapen tillsammans med oss.

Om Mölndal

Pingst Mölndal är en församling som verkar i en naturskön kommun, strax söder om Göteborg, med ett dynamiskt näringsliv och en intressant historia. Mölndals stad har drygt 64 500 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalands län. Som gammal kulturbygd finns det många unika miljöer i Mölndal. Gunnebo slott och trädgårdar och Kvarnbyn är bara några av sevärdheterna.


Tillbaka till rekrytering