Om butiken

Handla i vår secondhand-butik och så hjälper Du barn och ungdomar till ett värdigt liv. Allt överskott går till de som verkligen är i behov av det. Vi har haft nöjda kunder i mer än 20 år och kan erbjuda det mesta som du vill ha. Butiken finns på Södra Ågatan 10 i Mölndal (se karta längre ner på sidan).

På vill gärna presentera butikens historia, några av de biståndsprojekt som överskottet går till, och hur det går till om du har saker som du vill skänka till butiken.

 

Öppettider:

Onsdagar 12.00 till 18.00
Lördagar 11.00 till 14.00 (under juli stängt på lördagar)

På vårt café kan du i samband med butikens öppettider koppla av med en fika till ett lågt pris och även ibland få lyssna till live-musik.

 

Pingstkyrkans Secondhand Mölndal
Pingstkyrkans Secondhand Mölndal2017/11/18 @ 1:10

Välkomna imorgon lördag mellan kl 11-14. Vi har hämtat inspiration från en riktigt gammaldags jul - alltid så mysig och ombonad. Kom och få lite inspiration du med , vi ses 😉

Pingstkyrkans Secondhand Mölndal
Pingstkyrkans Secondhand Mölndal2017/11/14 @ 22:33

Varmt välkomna imorgon onsdag mellan kl 12-18. Det är så underbart denna tiden inför advent, man kan pyssla om sitt hem på så många olika sätt. Hos oss hittar du både designad inredning liksom mer traditionell sådan. Husgeråd till alla glada bakare, och varma gosiga...